Dom zdravlja Tivat organizuje radionicu o bolestima zavisnosti

Dom zdravlja Tivat, predavanjem na temu: „Šta bi sve roditelji trebalo da znaju o bolestima zavisnosti“, koje se održava u srijedu, 25. oktobra 20203. godine u 17 sati, u zgradi stare Opštine, nastavlja sprovođenje projekta  „Mentalna higijena porodice- pričajmo o tome“.

Predavači će biti diplomirane socijalne radnice Nara Matković, grupni terapeut i Željka Stevović, psihoterapeut Transakcione analize.

Program je besplatan, a zainteresovani građani se mogu prijaviti za učešće na radionicu na broj telefona: 067 201 934.

Projekat „Mentalna higijena porodice- pričajmo o tome“, koji podrazumijeva organizovanje edukativnih radionica za opštu populaciju sprovode Dom zdravlja Tivat i Centar za savjetovanje i lični razvoj Tivat, uz podršku lokalne samouprave. Predavači radionica su stručnjaci različitih orjenatacija sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom, koji na aktuelne životne teme daju stručne savjete i jasna usmjerenja, koji su od velike važnosti za kvalitetno funkcionisanje porodica, posebno onih koji se susrijeću sa životnim izozovima i razvojnim problemima djece i adolescenata.

Dom zdravlja Tivat

Predavanje o seksualnom razvoju kod djece

Dom zdravlja Tivat i NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj nastavljaju sa organizacijom psihoedukativnih radionica i predavanja za zainteresovane građane Tivta, a sklopu projekta