Pedijatrijsko odjeljenje dobilo vrijednu medicinsku opremu od lokalne samouprave

Opština Tivat donirala je medicinsku opremu za potrebe pedijatrijskog odjeljenja Doma zdravlja Tivat. Riječ je o aparatu Podoskop 3.0 Chinesport, uz čiju pomoć se obavlja podoskoski pregled stopala, putem  digitalizovane podografije. Primjenom podoskopa mogu se uspješno detektovati deformiteti stopala kod djece, između ostalih i ravna stopala.

Zahvaljujući se lokalnoj samoupravi na značajnoj donaciji i podršci, direktorica Doma zdravlja Tivat dr Danica Stevović je kazala da je na ovaj način ustanova uključena u jedan veoma značajan projekat, koji ima za cilj unapređenje kvaliteta obrazovanja naših mališana.

„Zadovoljstvo nam je damo i naš doprinos NTC sistemu učenja na teritoriji opštine Tivat“, poručila je dr Stevović i dodala da je ovo još jedan vid uspješne saradnje sa rukovodstvom Opštine, koja kao proizvod ima poboljšanje psihofizičkog zdravlja najmlađih sugrađana.

Dom zdravlja Tivat

Predavanje o seksualnom razvoju kod djece

Dom zdravlja Tivat i NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj nastavljaju sa organizacijom psihoedukativnih radionica i predavanja za zainteresovane građane Tivta, a sklopu projekta