Donatorsko veče Salona Prive – Prikupljeno 15.000 eura za digitalni mamograf za Dom zdravlja Tivat

Salon Prive, kao društveno odgovorna komapnija, organizovala je donatorsko veče, na kojem je prikupljeno 15.000 eura. Sredstva su opredijeljena za učešće u akciji nabavke digitalnog mamografa za potrebe Doma zdravlja Tivat.

Donatorsko veče bilo je  posvećeno  zdravlju žena sa ciljem da unaprijedi mjere prevencije kod obolijevanja od karcinoma dojke, nabavkom savremenog dijagnostičkog aparata, kakav je digitalni mamograf, što će značajno uticati na živote mnogih žena u Tivtu, Boki i Crnoj Gori.

Ovoj humanoj akciji pridružila se i aktuelna Miss Crne Gore Anđela Vukadinović, koja je donaciju od 15.000 eura uručila direktorici Doma zdravlja Tivat, dr Danici Stevović.

Dom zdravlja Tivat je zahvalan  na vrijednoj donaciji i u budućnosti  očekujemo humanitarne akcije identičnog karaktera, koje ostavljaju jasan trag i doprinos unapredjenju zdravsene zaštite u nasem gradu.

 

Dom zdravlja Tivat

Predavanje o seksualnom razvoju kod djece

Dom zdravlja Tivat i NVU Centar za savjetovanje i lični razvoj nastavljaju sa organizacijom psihoedukativnih radionica i predavanja za zainteresovane građane Tivta, a sklopu projekta